Connect with us

Politički rentgen

Ma koga to još uopće zanima? Bitno je kakve kupaće gaćice nose političari!

Objavljeno

-

Za vizionare koji uvijek vide čašu do pola punu, a ne obrnuto, zapravo ne postoji ona uzrečica „to je nemoguće“! U timu inovativnih poduzetnika riječ „nemoguće“ jednostavno je zabranjen pojam! Mate Rimac, uz razumijevanje i veliku podršku Vlade Republike Hrvatske i Andreja Plenkovića, koji zna prepoznati hrvatske potencijale, već je danas ušao u legendu svjetskog jet set establišmenta.

Gotovo sam siguran da se on drži formule „ako želiš biti bogat moraš se družiti s bogatima ljudima“, što se u širem značenju može prenijeti na cijelu zajednicu i državu. Ako Hrvatska želi biti bogata, napredna i ići korak u korak s najnaprednijim svjetskim tehnologijama, mora biti međunarodno ugledna, transparentna i otvorena za nauku i najširem značenju te riječi. Hrvati su bezbroj puta u povijesti dokazali svoju izumiteljsku pamet, od Tesle, Penkale, Ruđera i mnogih drugih koji su pronosili svijetom hrvatsko ime.

Za ljude koji vole Hrvatsku bitan je svaki uspjeh naše domovine, od Pelješkog mosta pa sve do ove sjajne vijesti o uspjehu mladog poduzetnika Rimca, koji svoje vizije pretvara u djela, a djela mu  postaju svjetska senzacija. Svaka kuna ili euro uložen u ovog mladog čovjeka, višestruko će se isplatiti Hrvatskoj u kontekstu međunarodnog brendiranja i u svakom drugom pogledu. Rimac šalje poruku našim mladim naraštajima da svi mogu biti uspješni, ako imaju vjere u sebe i domovinu. Kod Rimca i Rimaca zarađivat će se plaća koju je Kolinda Grabar Kitarović spomenula u svojoj kampanji, zbog čega je brutalno izvrijeđana!

Piše: Kazimir Mikašek-Kazo

Hrvatsko novinarstvo je dotaklo dno dna! Sriču se laude narkomanima, pijancima, trolovima, spin doktorima kojima je najvažnija spoznaja koliko se puta botoksirala Maja Šuput, kakav je kupači kostim obukla Nives Celzijus, a u najnovije vrijeme „(a)nacional“ se opskurno bavi sportskim gaćicama za plažu  i  pozadinom ministra Filipovića, kojemu neće nikada oprostiti politički uspon, nakon što nije uspio ući u drugi krug izbora za gradonačelnika Zagreba. Nisu ga politički uništili zato što ne zna ćirilicu, zato što ne pjeva Balaševića, zato što je rođen u Sarajevu, zato što je izjavio da je i u Hrvatskoj moguća proizvodnja cjepiva, kako onog protiv karcinoma, tako i svih drugih cjepiva, pa sada ide nova špranca reketarskih tekstova u kojima ministar dobio valjda ulogu ledi Diane ili balkanske Karleušu! I Mateju Rimcu su se smijali i proglašavali ga šarlatanom, pa im je danas stavio flaster preko usta!!! Bitno je da Andrej Plenković ne pada na trepavice pod dojmom licemjernih plaćenika, već bira najbolje, najkompetentnije, najpoštenije i nadasve mlade proaktivne ministre i suradnike. Ministrice Vučković i Tramišak, ministri Filipović i Primorac, uz zagovor sv. Josipa radnika, mladi su poker asova s jokerom, ministrom Piletićem.

S druge strane medalje, toj istoj medijskoj bulumenti je samo jedna politička strana pljuvačnica i ne pada im napamet komentirati Tomaševićevog psa Boška Buhu, ili pse novinarskih legendi koji javno pišaju po Thompsonovim slikama, riječima i djelima i drugim hrvatskim svetinjama. Tko piša po Thompsonu, tko se ubija od droge i alkohola, tko ima veće sise ili guzu, e to su uzori hrvatskoj mladosti!

Košarkaški prvaci Europe i svijeta odgajani u sportskom duhu, čijoj obitelji je pripadao ministar kojega ismijavaju, svoja su postignuća i stipendije ostvarili mukotrpnim radom i prolijevanjem krvavog znoja, a za neke utjecajne medije danas su javne budale i marginalci, čak  i pokraj najprestižnijih magistarskih i doktorskih diploma stečenih u zemljama gdje ne vrijedi „daj pet“. Gdje je nestao „čovjek“ iz afere „daj pet“? Filipović nije imao ćaću za predsjednika države! Uspješne mlade ljude treba zgaziti, a one koji pljuju po njima treba postaviti na pijedestal novinarskih besmrtnika!

Gledajući danas slike novog velikog uspjeha Mate Rimca, ponosim se što sam Hrvat, ponosan sam zbog međunarodnog ugleda naše domovine i veselim se svakom novom uspjehu Vlade Republike Hrvatske, danas pod ovim vodstvom, a sutra pod bilo čijim drugim, ako nastave raditi za opću dobrobit naše drage domovine.

Mate Rimac u Kaliforniji predstavio prvi automobil tvrtke Bugatti Rimac. Košta nevjerojatnih pet milijuna eura!

Mate Rimac predstavio novi Bugatti od pet milijuna eura

Osnivač i glavni izvršni direktor proizvođača automobila Rimac Automobili te glavni izvršni direktor proizvođača automobila Bugatti Rimac, predstavio je u petak na Tjednu automobila u Montereyju u Kaliforniji prvi automobil kojeg je tvrtka Bugatti Rimac dizajnirala pod njegovim vodstvom.

Radi se o modelu Bugatti W16 Mistral, a kako stoji na Facebook stranici Bugattija, ime je dobio po vjetru koji puše na jugu Francuske.

“Dame i gospodo, Bugatti W16 Mistral. Prvi novi Bugatti osmišljen i razvijen pod vodstvom Bugatti Rimca. Ovaj model bit će posljednji te vrste prije nego što prijeđemo na sljedeću generaciju hibridnih Bugattija. Napravit će se 99 jedinica po cijeni od pet milijuna eura.

Proteklih smo tjedana automobil pokazivali samo postojećim vlasnicima Bugattija i njima se automobil toliko svidio da je već potpuno rasprodan. Bugatti je stoga ponovno rasprodan (nema novog Bugattija koji se danas može naručiti). Proizvodi kapaciteti popunjeni su do kraja 2025. godine. Čestitamo cijelom timu na ovom nevjerojatnom postignuću”, objavio je Rimac na Facebooku.

Kompanija Mate Rimca postala je većinski vlasnik Bugattija u srpnju prošle godine, a kompanija Rimac Automobili postala je Rimac Grupa podijeljena na dvije kompanije – Bugatti Rimac i Rimac Technology.

Kazimir Mikašek-Kazo

 

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari