Connect with us

Kolumne

SDP na čelo dovodi bivšeg prvog omladinca HDZ-a, ne znamo ima li Plenkovićevo odobrenje

Objavljeno

-

foto HINA

Što se to događa u Hrvatskoj, uvode se neka nova taktika, jednostavno se pokušava pobijediti HDZ s njegovim bivšim članovima pa i partija instalira na čelo bivšeg uglednog člana HDZ-a iz Krapinsko-zagorske županije Hajdaš Dončića. Trebalo bi provjeriti je li ni Hajdaš ni Dončić uopće brisan iz članstva HDZ-a jer ako nije morat će dobiti suglasnost predsjednika stranke Andreja Plenkovića.

Kad su vidjeli da ovako više ne ide članovi partije pokušavaju udariti na HDZ njihovim oružjem, isto kao Miroslav Škoro i Ivan Penava. Tako su iskopali da je Hajdaš ili Dončić nekada bio visoko pozicionirani član mladeži HDZ-a s velikim potencijalom, članom kojem se smiješila velika karijera, katolikom, vjernikom, pa preobraćenikom i Milanovićevim ministrom. Očito je šef s Pantovčaka procijenio da partija mora presvući šinjele i okrenuti se domoljublju, vjeri, tako se očekuje da će Hajdaš ili Dončić u kampanji, ali i kasnije na skupovima puštati Thompsona, oriti se Čavoglave, Lijepa li si, a možda se sjete Jure i Bobana.

Shvatiše u partiji da se pobjednika može pobijediti samo njegovim oružjem, pa tako pokušavaju biti veći HDZ-ovci od HDZ-aca, veći Hrvati od Hrvata, a možda će mijenjati i podatak na web stranici da su sljednici komunističke partije. Udarit će tako na Plenkovića s hitovima koje on izbjegava jer što je Eye of the Tiger kontra Evo zore evo dana. Kažu da vuk ćud ne mijenja, ali mijenja li ćud nekadašnji prvi omladinac HDZ-a u Krapinsko-zagorskoj županiji

Na Pantovčaku se kuje pakleni plan, postati desniji od HDZ-a, jer HDZ je ljeviji od SDP-a, treba udariti na Plenkija i HDZ da su oni ljevica, a partija zapravo desnica. Eto u HDZ-u su bivši komunisti, a oni su zapravo bez takvih, u HDZ-u su bivši Udbaši, a oni su pročišćeni jer su svi otišli u HDZ. Očekuje se da krenu govoriti da su oni nasljednici hrvatske vojske, ako ne ustaša onda barem domobrana. Šinjeli su spremni, izbacuje se Po šumama i gorama, spremni su Thompson i Jure i Boban.

Neka se čini da će partija po nalogu Masterminda promijeniti i boju, pa će umjesto crvene uvesti tamno plavu jer crvena je passe, in je tamno plava, pa moraš ipak biti desniji od HDZ-a.

A. Rašić

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas