Connect with us

Vijesti

Nakon bratovog plesa, Lijanović lovi trendove selfijem

Objavljeno

-

 

 

Nakon što je njegov brat Mladen zaplesao Happy, ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, dopremijer Federacije, zapovjednik Civilne zaštite FBiH te dopredsjednik Narodne stranke Radom za boljitak, Jerko Ivanković Lijanović, odradio je selfie s mladeži svoje stranke.

”Sinoć sam na nagovor Mladi za Boljitak SBK u Vitezu napravio selfie fotografiju”, napisao je Lijanović na svojem Facebook profilu.

Njegova je pak stranka na svojem profilu pohvalila potez dopredsjednika najavivši kako će ovo, kao prvi politički selfie u BiH, biti novi hit na društvenim mrežama.

”Narodna stranka Radom za boljitak i njezini Mladi za boljitak iz dana u dan nas uvjeravaju da su zaista jedini politički faktor koji na bh. sceni ide u korak s vremenom i novim trendovima, na putu ka nekim svjetlijim i boljim vremenima. Nakon otplesanog Boljitkovog Happy-a u kojem je glavni akter pored Mladih bio predsjednik ove stranke, novi hit na društvenim mrežama zasigurno je i ovaj simpatični prvi politički selfie u BiH”, naveli su iz Lijanovićeve stranke.

Pitanje je samo koliko političkim neistomišljenicima i protivnicima Lijanovićeva Boljitka u simpatičnosti može pomoći njegov selfie.

Bljesak.info

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari